Afsluitavond 2023

Woensdag 12 juli heeft KNA de afsluiting van het verenigingsjaar gevierd met een gezellige avond, georganiseerd door een 4-tal leden. Iedereen kwam samen in Wissel, waar koffie met iets lekkers klaar stond. 

Vervolgens ging men in groepjes op pad voor een autopuzzelrit. Deze voerde over mooie weggetjes door onze prachtige Veluwe, waarbij onderweg vragen moesten worden beantwoord zoals ‘welk water ga je hier over?’ (Grift en Apeldoorns Kanaal) en ‘wat mag je langs deze weg niet doen?’ (maaien). 

Onderweg moest ook nog jacht worden gemaakt op een wolf. Tijdens de tussenstop bij Rozeboom’s ijs in Gortel werd ie gespot.

De nietsvermoedende toeristen keken vreemd op toen het beest plotseling naast hen kwam zitten. Maar voor de leden had de wolf een toch wel zeer herkenbaar loopje. 

 

Na afloop van de puzzeltocht kon er nog gezellig worden nagepraat onder genot van een hapje en een drankje. Ondertussen werden de antwoorden gecontroleerd en de punten geteld. De winnende groep mag de afsluitavond volgend jaar organiseren. 

KNA wenst iedereen een fijne vakantie!